Курячий рулет зі шпинатом і часником

Як смачно зробити Курячий рулет зі шпинатом і часником простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні рецепт ніжного курячого рулету зі шпинатом. Виходить ароматним і шалено смачним. Замість кокосового молока можете сміливо брати жирні вершки.

Інгредієнти

🔸Філе куряче ~ 500-600 р
🔸Шпинат – 70 г (заморожений або свіжий 2 шт)
🔸Часник 2 зуб
🔸Кокосове молоко (або жирні вершки) 3 ст. л.
🔸Рослинне масло для смаження
🔸Сіль і приправи (за смаком)

Курячий рулет зі шпинатом і часником покроковий рецепт

1. Я для рецепта взяла 1 велику грудку. Її можна акуратно відокремити від кісток. Для цього з двох сторін гострим ножем ведемо до центру кістки і під кінець акуратно обрізаємо м’ясо (не розрізаючи посередині). Відбиваємо філе з двох сторін. Можна взяти кілька філе і скласти їх внахлест. З двох сторін змащуємо спеціями і сіллю. ⠀

2. Готуємо начинку для рулетів. Шпинат попередньо розморожуємо. Обсмажуємо його разом з рубаним часником на невеликій кількості олії 1-2 хвилини. Додаємо молоко і тушкуємо ще 3 хвилини. Вимикаємо. На курячу відбивну наносимо отриману пасту, залишить невеликий край порожнім. Згортаємо рулет і закріплюємо зубочистками.

3. Рулет загортаємо у фольгу для випічки і кладемо у форму для запікання. Форму ставимо в розігріту до 195 градусів духовку на 30 хвилин. Час випічки безпосередньо залежить від товщини рулету. Готовий рулет залишаємо у вимкненій духовці на годину. Ви можете його нарізати і подавати відразу, але рекомендую рулет залишити на ніч в холодильнику і подавати холодним. Не забудьте вийняти зубочистки. Рулет ідеально підійде на сніданок або перекус і може прикрасити ваш святковий стол.

Відео рецепт 👇