Червона риба у вершковому соусі на сковороді зі шпинатом і помідорами

Як смачно зробити Червона риба у вершковому соусі на сковороді зі шпинатом і помідорами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Не рецепт, а бомба! Риба виходить не суха, соус – шалено смачний, готується швидко!

Інгредієнти

– філе риби;
-шпинат;
– вершки 10% – 100мл;
– помідори Черрі;
– приправи для риби.

Червона риба у вершковому соусі на сковороді зі шпинатом і помідорами покроковий рецепт

1. Рибу розрізати на порційні шматки. Обсмажити в глибокій сковороді на краплі оливкової олії ~за 2-3хв з кожної сторони. ⠀

2. Потім прибрати рибу зі сковороди і в ній же шпинат обсмажити, додати вершки і половинки Чері буквально 2хв. ⠀ Прогріти, постійно помішуючи соус. ⠀

3. Викласти в сковороду знову рибу і тушкувати під кришкою на повільному вогні хвилин 10. ⠀ Подавати як окрему страву або з гарніром. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇