Смажений сібас у вершковому соусі

Як смачно зробити Смажений сібас у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сібас з вершковим соусом

Інгредієнти

🔪Сібас 1 шт (будь-яка біла риба)
🔪Сіль
🔪Чорний перець

❇️Соус:
🔪Цибулю 🧅 1 шт
🔪Часник 🧄 3 зуб
🔪Чебрець 2-3 гілочки
🔪Біле вино 3 ст. л
🔪Вершки 100 мл
🔪Сіль
🔪Білий перець
🔪Базиліковим масло (рецепт є в стрічці нижче)

Смажений сібас у вершковому соусі покроковий рецепт

1. ️Рибу обсмажуємо до готовності і засмаженою скоринки, готуємо на боці шкіри, поки вона не побіліє на 2/3 і тільки тоді перевертаємо і смажимо ще 30 сек. ️

2. Цибулю обсмажуємо до золотистого кольору,робимо вогонь від мінімального до середнього і додаємо часник, чебрець і біле вино, выпариваем вино вдвічі, щоб алкоголь випарувався. ️

3. Заливаємо вершки (жирність будь-яка, за смаком додаємо сіль і білий перець (якщо немає білого додайте чорний), як вершки стали загусати знімаємо з плити і проціджуємо. ️Соус змішуємо з базиліковим зеленим маслом.

Відео рецепт 👇