Спагетті з креветками, кабачками і часником

Як зробити Спагетті з креветками, кабачками і часником рецепт простий. Я дуже люблю розкіш. Прийти в улюблену кав’ярню і замість простого американо замовити великий капучіно на кокосовому молоці з тростинним сиропом і тертим шоколадом. У барісти, коли він чує таке замовлення, округлюються очі.
Адже він чудово розуміє, що пішов «жирний» клієнт, який напевно закине пару монеток в коробочку з написом «на відпустку» В магазині, купуючи сорочку, думаю: все-таки було б непогано, якщо б на спині стразами великими літерами було написано невідоме мені слово. А ще буває, купиш хорошу річ-справжній нектар для очей – всі думають, що вона за двісті рублів, а насправді ти її за п’ятсот купив.
У ресторанах так само, приходжу і не дивлячись в меню замовляю спагетті з креветками, як якийсь олігарх. Але не всі вміють їх готувати. Доводиться телефонувати принцесі і говорити: «дорога, розморожуй стегенця, повечеряємо як у фільмах» Спеціально для тих, хто ще не освоїв унікальну технологію приготування італійської пасти пишу рецепт:

Інгредієнти

Креветки-60г
Спагетті-80г
Часник-3г
Перець чилі-1г
Петрушка-3г
Кабачки-20г
Оливкова олія-20г
Вершкове масло-20г
Сіль-1г

Спагетті з креветками, кабачками і часником покроковий рецепт

1. Варимо спагетті згідно інструкції. Обсмажуємо на оливковій олії часник і чилі 1 хвилину. Додаємо трохи води від варіння пасти, петрушку, сіль, перець, креветки і кабачки і проварюємо проварюємо 30сек.
2. Додаємо зварені спагетті, холодне вершкове масло і гарненько вимішуємо для створення эмульсии.
3. Якщо б я знав англійську, то сказав би «матуючого».