Паста з фаршем і томатною пастою, цибулею, морквою і селерою

Паста з фаршем і томатною пастою, цибулею, морквою і селерою простий рецепт. Ульотна Паста 🍝 Супер швидкий і взрывосисочный обід вам приготувала 🤤. На смак просто ідеально 🤩, її точно не раз ще буду готувати, чому як паличку – виручалочку.

Інгредієнти

Кбжу соусу на 100 гр: 59/7.3/2/2.7

Фарш – 400 гр (у мене з телятини «миротогр»)
Вода – 400 мл
Цибуля – 1 шт (92 гр)
Морква – 1 шт (93 гр)
свіжий Селера – 2 стебла (95 гр)
Томатна паста – 60 гр
Олія оливкова -2 мл
Сіль, перець
Приправи (Орегано, розмарин)

Паста з фаршем і томатною пастою, цибулею, морквою і селерою покроковий рецепт

1. Тут головне ще взяти смачний фарш, в якому ви впевнені, щоб не зіпсувати блюдо! У фарш додаємо воду і добре перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо специи.
2. Ріжемо цибулю, моркву і селеру кубиками і обсмажуємо на оливковій олії до полуготовности.
3. Додаємо фарш до засмажки, добре перемішуємо і туди ж додаємо томатну пасту.
4. Готуємо 20 хв на середньому вогні під кришкою . Поливаємо спагетті і можна присипати сырочком 🤤