Курячі сердечка у вершковому соусі з цибулею і шпинатом на сковороді

Як смачно зробити курячі сердечка у вершковому соусі з цибулею і шпинатом на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Якщо ви не любите сердечка, спробуйте приготувати їх в цьому соусі. Мій молодший син навіть не зрозумів, що це сердечка. Коли я приготувала їх, він запитав: «що це?». Я сказала: «яловичина, але трохи жорсткувата». Син з’їв все і на наступний день попросив приготувати знову.

Інгредієнти

сердечка 500 гр
цибуля ріпчаста 1 шт
шпинат 100 гр
сирний сир 2 ст. л
вершки 20% 150 мл
сіль за смаком

Курячі сердечка у вершковому соусі з цибулею і шпинатом на сковороді покроковий рецепт

1. Сердечка помити, розрізати на половинки, видалити згустки крові. На добре розігрітій сковороді з олією і обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо сердечка, перемішуємо і накриваємо крышкой.

2. Тушкуємо 10-12 хвилин, періодично помішуючи. Зменшуємо вогонь на середній (у мене 6 із 9). Солимо, перемішуємо, додаємо шпинат і припускаємо його до зменшення объеме.

3. Додаємо сирний сир, вливаємо вершки, все добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо хвилини дві. Соус за цей час загусне, відразу ж знімаємо з вогню. Даємо постояти хвилин п’ять і подаем.

Відео рецепт 👇