Курка по-китайськи в кисло солодкому соусі

Курка по-китайськи в кисло солодкому соусі простий рецепт на сковороді! Це просто ідеальне блюдо на обід або вечерю! Дуже цікаве поєднання смаків розкриває курку по-новому. Дуже рекомендую спробувати!

Інгредієнти

600 г курячого філе
кукурудзи або картопляного крохмалю для панірувальної солі, спеції

1 банку консервованого ананаса (~ 500 г)
2-3 шт. Болгарський перець

Для соусу:
6 ст. л. ложки соєвого соусу
2 ст. л. ложки яблучного оцту
2 ст. л. ложки томатної пасти
2 ст. л. ложки цукру
200 мл ананасового соку
10 г імбиру – при бажанні він мені не дуже подобається

Курка по-китайськи в кисло солодкому соусі покроковий рецепт

1. Білі або чорні кунжутне насіння – для декору. Спочатку наріжте філе кубиками, сіллю і перцем, обваляйте в крохмалі. Підходить як для кукурудзи, так і для картоплі. Смажити на середньому вогні з додаванням оливкової або соняшникової олії протягом 15 хвилин. ⠀

2. Тим часом приготуйте соус: додайте всі інгредієнти філе і варіть на повільному вогні 10 хвилин. Потім додайте всі ананаси і нарізаний перець, варіть на повільному вогні ще 15 хвилин – і все готово! ⠀

3. Курка виходить солодкою, але з приємною кислинкою, а завдяки крохмалю виходить приємна скоринка рум’ян! Вся родина буде вражена цією стравою. Смачний!

Відео рецепт 👇