Фаршировані перці з рисом, фаршем, помідором, цибулею і часником

Фаршировані перці з рисом, фаршем, помідором, цибулею і часником простий рецепт. Соковиті, ароматні, неймовірно смачні фаршировані перці.

Інгредієнти

🌶Перці 7 шт
🌶Фарш 400
🌶Рис (або булгур) 90 р
🌶1-2 шт Помідор
🌶Цибуля ріпчаста 1 шт
🌶Часник 2 зубчики
🌶Свіжа зелень
🌶Сіль
🌶Сушені трави (в ідеалі базилік, сушена м’ята, можна будь-які інші)
🌶Томатна паста-70 г
🌶Вода 500 мл

Фаршировані перці з рисом, фаршем, помідором, цибулею і часником покроковий рецепт

1. Рис заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо на 20 хв або відварюємо до напівготовності, як вам зручно. До фаршу додаємо дрібно нарізані цибулю і помідор, сушену і свіжу зелень, сіль. З рису зливаємо майже всю воду і теж додаємо до фаршу.

2. Все добре перемішуємо. У перців вирізаємо хвостик, очищаємо всередині, фаршируємо і викладаємо в каструлю. До томатної пасти додаємо сіль, окріп, перемішуємо і виливаємо до перцам.

3. Ставимо на вогонь, доводимо до кипіння й тушкуємо на повільному вогні під кришкою ~40-50 хвилин. При подачі поллємо соусом, сметаною або натуральним йогуртом.

Відео рецепт 👇