Стейки з тунця на сковороді

Стейки з тунця на сковороді в кунжуті з соусом простий рецепт – швидкий, простий і дуже смачний рецепт! Обожнюю тунця. Стейки просто божественні і готуються буквально хвилину! А якщо посмажити до готовності, не відрізнити від м’яса 😊 ⠀ Сьогодні у мене для вас дуже простий і смачний рецепт. Знімала його в свій час на замовлення і зробила фото для себе без символіки клієнта.
Побажання було зняти в мінімалізмі, тому тут немає ні гарніру, ні хліба, ні напоїв. Але подавати таке блюдо ідеально з легким зеленим салатом. ⠀ В будь-якому випадку, якщо любите рибу і тунця зокрема, обов’язково зберігайте. Це шалено смачно! І таким блюдом можна здивувати і порадувати гостей – оригінально і швидко.

Інгредієнти

🐟 Стейки тунця – 500 г

МАРИНАД
Соєвий соус – 3 ст. л.
Кунжутне масло – 1 ст. л.
Мед – 1 ст. л.
Кунжут, чорний і білий – для обвалювання

СОУС
Майонез – 75 г
Рисовий оцет – ½ ст. л.
Соєвий соус – 2 ст. л.
Кунжутне масло – 1 ст. л.
Кунжут, чорний і білий – 3 ст. л.

Стейки з тунця на сковороді покроковий рецепт

1. Розморозити рибу в холодильнику. Промити і обсушити паперовим рушником. Змішати соєвий соус, кунжутне масло і мед і залити цим маринадом стейки тунця, залишити на 10 минут.
2. В цей час зробити соус – змішати всі інгредієнти в невеликій мисочці до з’єднання компонентів. Обваляти стейки в кунжуті і обсмажити на розігрітій сковороді з антипригарним покриттям по 1 хвилині з кожної сторони на середньо-сильному огне.
3. стейки Нарізати на шматки, подавати з приготовленим соусом. Смачно навіть в охолодженому виде.