Як смачно зробити червона риба Запечена сьомга в паніровці в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачніші, ніж у ресторані! Сьомга в хрусткій шубці✨ Дуже соковито✨.
Інгредієнти
Сьомга
Сіль
Лимон
⠀
Паніровка:
Підсушений хліб/багет
Пармезан
Зелень (кріп, петрушка, кінза – на ваш смак)
червона риба Запечена сьомга в паніровці в духовці покроковий рецепт
1. Для панірування пробити блендером багет, пармезан і зелень – виходить зелена шубка✨ ⠀
2. Сьомгу посолити, скропити лимонним соком і обваляти в панировке.
3. Випікати в духовці при 190* режим верх низ без конвекції близько 25-30 хвилин залежить від розміру шматочків і вашої духовки. Подаємо з будь-яким гарніром або овочевим салатом 🥗 Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇