червона риба Запечена сьомга в паніровці в духовці

Як смачно зробити червона риба Запечена сьомга в паніровці в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Смачніші, ніж у ресторані! Сьомга в хрусткій шубці✨ Дуже соковито✨.

Інгредієнти

Сьомга
Сіль
Лимон

Паніровка:
Підсушений хліб/багет
Пармезан
Зелень (кріп, петрушка, кінза – на ваш смак)

червона риба Запечена сьомга в паніровці в духовці покроковий рецепт

1. Для панірування пробити блендером багет, пармезан і зелень – виходить зелена шубка✨ ⠀

2. Сьомгу посолити, скропити лимонним соком і обваляти в панировке.

3. Випікати в духовці при 190* режим верх низ без конвекції близько 25-30 хвилин залежить від розміру шматочків і вашої духовки. Подаємо з будь-яким гарніром або овочевим салатом 🥗 Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇