Сочевиця з кокосовими вершками, цибулею, часником і імбиром

Як смачно зробити Сочевиця з кокосовими вершками, цибулею, часником і імбиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸️Сочевиця – 300 р.
🔸️Цибулина – 1 шт.
🔸️Часник – 2 зубчики
🔸️Кокосові вершки – 100 р.
🔸️Масло дхі (топлене вершкове масло) – 2 ст. ложки
🔸️Корінь імбиру – 2 см
🔸️Куркума – 1 ч. ложка
🔸️Каррі – 1 ч. ложка
🔸️Насіння конопель очищені (для прикраси)
🔸️Кінза дрібно рубана – 3 гілочки (для прикраси)
🔸️Сіль (за смаком)

Сочевиця з кокосовими вершками, цибулею, часником і імбиром покроковий рецепт

1. Сочевицю замочіть на ніч. Добре промийте та відваріть з сіллю до готовності (близько 20 хвилин). Стежте, щоб не розварилася. Злийте воду. У глибокій сковороді розігрійте масло дхі і відправте туди спеції, роздавлений часник і дрібно нарізаний лук.
2. Готуйте до прозорості цибулі, постійно помішуючи. Імбир натріть на тертці і додайте в сковорідку. Тушкуйте 1 хвилину. Влийте кокосові вершки. Додати промиту чечевицу.
3. Тушкуйте на повільному вогні близько 3-х хвилин. Вимкніть вогонь. Посоліть і поперчіть. Залиште під кришкою на кілька хвилин. Подавайте, прикрасивши насінням конопель і кінзою.💚 Це блюдо особливо зігріває ☀️ восени і взимку😇