Качині ніжки конфі в духовці

Як смачно зробити Качині ніжки конфі в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Всім привіт роднульки🤘😘🤘 Меми будуть завжди!)) – це для всіх вас!)) Про кулінарію теж не забуваємо!!🙌 На повістці цього вечора Франція.

Інгредієнти

Качині ніжки конфі в духовці покроковий рецепт

1. Конфі – це не про солодке, це про солоденьке) а точніше про почуття, щоб ви розуміли – це як томний, літній вечір – його хочеться продовжити в моменті і зберегти в пам’яті надовго, а вранці приємно згадувати, що це з тобою сталося!
2. Так от, якщо без моїх ліричних інсинуацій перейти на кулінарний мову, то конфі – це метод приготування страви, при якому продукт повільно нудиться, повністю занурений в жир; Для цього качину ніжку слід очистити від зайвих пір’я, видалити стегнову кістку, обсушити рушником, обсмажити з усіх можливих сторін на сковороді (щоб витопити качиний жир):
3. Далі перекладаємо ніжки і топлений жир у сковороду або невелику каструлю, додаємо вершкове і оливкова/ рослинне масло, сіль, перець, чебрець і цедру апельсина;
4. Ну а далі хлопців, тушкуємо довго на самих малих температурах (2-3 години) і подаємо з булгуром і кіноа/ зайвим не буде і ягідний соус, наприклад, смородини або лісових ягод.