Свиняча вирізка з грибами у вершковому соусі

Як смачно зробити Свинячу вирізку з грибами у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ідея смачного і швидкого вечері👌

Інгредієнти

Вирізка свиняча-500 гр
Гриби лісові або шампіньйони-400 гр
Вершки 20%-450 мл
Цибуля ріпчаста за бажанням
Сіль, перець
Олія для обсмажування

Свиняча вирізка з грибами у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Вирізку нарізаємо шматочками завтовшки 2-3 див. Обсмажуємо з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки. Прибираємо зі сковороды.

2. На цій же сковороді обсмажуємо гриби. У мене були сушені гриби і я їх попередньо відварила. Якщо це печериці, то просто нарізаємо не отваривая.

3. Обсмажуємо, додаємо вершки і тушкуємо до загустіння. Викладаємо вирізку і тушкуємо під кришкою ще 5 хвилин. Приємного апетиту 😘

Відео рецепт 👇