Кабачки фаршировані фаршем в духовці з сиром, томатною пастою

найсмачніші кабачки – фаршировані, з італійськими мотивами. Кабачки фаршировані фаршем в духовці з сиром, томатною пастою простий рецепт домашній.

Інгредієнти

– 1 великий кабачок або 2 невеликих
– 1 цибулина, 2 зубчики часнику
– 400 гр фаршу
– Сіль, перець, італійські трави, свіжий базилік (за бажанням)
– Готовий томатний соус (4-5 ст л)
– Сир (твердий і звичайний)

Кабачки фаршировані фаршем в духовці з сиром, томатною пастою покроковий рецепт

1. Кабачки ріжемо навпіл, витягуємо м’якоть, виходять такі «човники». Збризкуємо ол. маслом, додаємо дрібку солі і випікаємо 17-20 хв при 200С.

2. Дрібно ріжемо цибулю і часник, обсмажуємо до прозорості, потім фарш, готуємо ще кілька хвилин. Додаємо сіль, італійські трави (приблизно за 1/3 год л), свіжий базилік, томатний соус, м’якоть кабачка і натираємо пармезан. Перемешиваем.

3. Цією начинкою заповнюємо кабачки, зверху ще трохи томатного соусу і побільше сиру – краще двох видів (наприклад, пармезан і моцарелла). Готуємо в духовці ще приблизно 15 хв, до красивої корочки.

Відео рецепт 👇