Фарширована курка з волоськими горіхами в духовці

Смачна Фарширована курка з волоськими горіхами в духовці рецепт простий. Рецепт вимагає терпіння, але запевняю Вас, що результат у багато разів перевершить очікування.

Інгредієнти

🔸Курка-1 шт.
🔸Зелень кінза, петрушка – невеликий пучок
🔸Волоські горіхи -1 склянка
🔸Цибуля -1 шт ( великий )
🔸Часник -1-2 зуб
🔸Спеції: червона паприка, чорний перець-1 я. л.
🔸Сіль за смаком
🔸Молоко – 100 мл
🔸Топлене або вершкове масло – 30 гр.

Фарширована курка з волоськими горіхами в духовці покроковий рецепт

1. насамперед потрібно курку помити і обсушити паперовим рушником. Акуратно відокремити шкіру від м’якоті з боку грудки за допомогою пальців, а потім і ножа. ⠀ Потім перевернути курку, видалити хвостик і акуратно відокремити ножем шкіру з боку спинки. ⠀ Зрушити шкіру з ніжок, надломити і потім надрізати суглоб. Ніжки потім зрушити кожу.

2. Таким же чином надрізати суглоби для крилець. Курячу шкіру зняти, як панчоха, якщо на шкірі будуть розрізи, з допомогою звичайної голки і нитки зберіть її, після приготування нитка легко відходить ( не забудьте продезінфікувати голку спиром або вогнем) ⠀ Приступити до приготування начинки.
3. Куряче м’ясо відокремити від кісток і пропустити через м’ясорубку, туди ж відправити зелень, цибулю, горіхи часник, додати до цієї маси спеції і сіль і залити молоко. В кінці додати в масу топлене або вершкове масло. Все добре перемішати. ⠀ Начинити шкіру усією цією масою, акуратно розподіляючи її по всій коже.

4. Викласти на деко і змастити соусом із сметани і паприки і відправити в розігріту духовку при 180° на померило 1, 5 -2 години ⠀ Таку страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Обов’язково приготуйте та дивуйте своїх рідних та друзей.

Відео рецепт 👇