Чахохбілі з курки з помідорами по грузинськи

Прекрасний рецепт цього чахохбілі не вимагає опису і запалення. Можна багато написати НАСКІЛЬКИ це просто і смачно, але чи потрібно? Як приготувати Чахохбілі з курки з помідорами та цибулею по грузинськи рецепт простий.

Інгредієнти

Курка 1 кг
Помідори 500 гр
Цибулю 250 гр
Сіль, спеції
Хмелі-сунелі 1 ч ложка
Часник 5-6 зубчиків
Зелень

Чахохбілі з курки з помідорами по грузинськи покроковий рецепт

1. Ось і весь нехитрий набір продуктів. Курку ріжемо на шматки і добре обсмажуємо до ЯСКРАВО-золотистого кольору, додаємо цибулю і обжариваем.
2. З помідора знімаємо шкірку і нарізаємо на кубики (помідори обдайте окропом, так шкірку легко буде зняти), додаємо помідори в сковороду до курки, сіль, спеції і туші на повільному вогні під кришкою 40 минут.
3. В самому 4онце додаємо хмелі-сунелі, часник, зелений і подаємо на стіл! Можна навіть без гарніру з хлібом або коржем!

Відео рецепт 👇