Курка з грибами і цибулею в соусі на сковороді

Курка з грибами і цибулею в соусі на сковороді простий рецепт. Люблю цей рецепт тому що готувати дуже просто, продуктів потрібно не так багато, а виходить соковита і дуже смачна грудка, а головне з соусом. Подавати можна з чим завгодно.

Інгредієнти

філе Куряче -2 шт
Лук -1 шт
Гриби -400 гр
Борошно для обвалювання
Чебрець за бажанням
Сіль
Бульйон курячий або вода -200 гр

Курка з грибами і цибулею в соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Курку обвалюємо в паніровці і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки. Для панірування я взяла борошно, додала сіль, чебрець. Можна додати свої улюблені травы.

2. Відкладаємо обсмажену курку в сторону. На сковороді з олією і обсмажуємо цибулю, гриби, додаємо сіль, бульйон і тушкуємо 15 минут.

3. Потім повертаємо курку, накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 10. Курка готова.

Відео рецепт 👇