Як посмажити соковиті Ескалопи з індички на сковороді

Як посмажити соковиті Ескалопи з індички на сковороді Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 2 порції:

100 г розм’якшеного вершкового масла
2 столові ложки крупно нарізаного естрагону
Цедра ½ лимона
2 маленьких зубчики часнику, очищених і подрібнених
Велика жменя дикого часнику, крупно нарізаного
1 яйце
50 г звичайної борошна
50 мл молока
75 г панірувальних сухарів панко
1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки або кропу
ескалопи з індички 4 х 100 м
150 г дрібної зеленої квасолі, обрізати
Рослинне масло для смаження
Морська сіль і мелений чорний перець

Як посмажити соковиті Ескалопи з індички на сковороді покроковий рецепт

1. Покладіть масло, естрагон, цедру лимона, часник і дикий часник в невеликий кухонний комбайн. Приправити невеликою кількістю солі і перцю і змішайте до отримання однорідної маси. Покладіть яйце, борошно і молоко в неглибоку миску і збийте разом, щоб вийшло тесто.
2. Змішайте панірувальні сухарі панко з петрушкою в другій неглибокій мисці. Покладіть 2 ескалопи на шматок харчової плівки так, щоб вони злегка перекривали один одного. Злегка вдарте по них качалкою, щоб з’єднати їх разом і зробити м’ясо рівною толщины.
3. Покладіть половину масла дикого часнику на одну половину сполученого ескалопи, залишивши навколо нього кордон 1,5 див. Намажте трохи тесту по краях, потім складіть ескалоп поверх часникового масла і притисніть, щоб добре запечатати. Повторіть кроки 4 і 5 з рештою эскалопами.
4. Умочіть кожен шматочок в тісто, переконавшись, що вони рівномірно покриті, потім покрийте панірувальними сухарями. Помістіть їх в холодильник на 5 хвилин. Тим часом зваріть зелену квасолю в підсоленій киплячій воді до готовності. Злийте воду і тримайте в теплі до тих пір, поки це не понадобится.
5. Поставте сковороду для смаження на середній вогонь і додайте масло на глибину 2 див. Коли нагріється, акуратно покладіть кожен шматочок в масло і готуйте по 3-4 хвилини з кожного боку або до глибокого золотистого кольору і готовності. Злийте воду на кухонну папір і відразу подавайте з зеленої фасолью.