Запечена куряча печінка зі сливою і цибулею в духовці

Як смачно зробити Запечену курячу печінку зі сливою і цибулею в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Бомбическое поєднання простих продуктів. І до того ж це вишукане блюдо приготувати простіше простого. Без зайвих рухів 😉

Інгредієнти

✅печінка куряча – 400-500г;
✅цибуля – 2-3 шт;
✅сливи-300-400 м (угорка);
✅цукор-1 ст. л;
✅цукрова пудра – 1/2 ч. л. (за бажанням);
✅вершкове масло – 1 ст. л;
✅італійські/прованські трави;
✅сіль, перець

Запечена куряча печінка зі сливою і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо тонкими пір’ям, складаємо в форму для запікання. Посипаємо травами, цукром, збризкуємо рослинним маслом. Відправляємо в розігріту до 220 гр. духовку на 10-12 минут.

2. Тим часом сливи ділимо навпіл, видаляємо кісточки (сливи вибирайте стиглі). Печінку ріжемо навпіл. На запечені цибулю викладаємо печінку і сливи зрізом вниз.

3. Солимо, посипаємо травами, розкладаємо шматочки вершкового масла. За бажанням посипаємо цукровою пудрою. Відправляємо в духовку на 12-15 хвилин при 200-220 гр. Насолоджуємося!

Відео рецепт 👇