Рис з болгарським перцем, цибулею і ковбасками на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
– 1 цибулина 1 середній болгарський перець
– 300-400 гр ковбасок
– 1 стакан рису
– Сіль, спеції
Рис з болгарським перцем, цибулею і ковбасками покроковий рецепт
1. Обсмажуємо цибулю і перець, потім ковбаски – до рум’яної скоринки. Додаємо спеції і сіль (приблизно 1/2 год л в залежності від ковбасок).
2. Всипаємо добре промитим рис, заливаємо водою (співвідношення для круглозерного – 1-1.25 склянки води на 1 склянку рису).
3. Даємо закипіти, накриваємо кришкою і зменшуємо вогонь до мінімуму. Готуємо близько 15-20 мин.
Відео рецепт 👇