Грибна солянка на зиму з капустою, грибами і томатним соусом

Як смачно зробити Грибну солянку на зиму з капустою, грибами і томатним соусом в банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Чудова, як самостійне блюдо, а якщо додати води, вийдуть щі.

Інгредієнти

•Капуста – 3 кг
•Морква – 1 кг
•Цибуля – 1,5 кг
•Гриби – будь, у будь-якій кількості(попередньо підварити)
•Сіль – 12 ч. л
•Цукор – 16 ч. л
•Рослинна олія – 1 пляшка
•Томатний соус – 1 банку (500 гр)
•Оцет 9% – 100 гр

Грибна солянка на зиму з капустою, грибами і томатним соусом покроковий рецепт

1. Цибулю – кубиками, моркву на великій тертці, пасеруємо их.

2. Змішуємо всі інгредієнти крім грибів і оцту. Гриби, коли осяде капуста і приготується на половину.

3. Тушкуємо до готовності, додаємо оцет, перемішуємо, доводимо до кипіння, розкладаємо по стерильним банкам і закриваємо. Ставимо в ковдру на сутки.