Мариновані солодкі зелені помідори часточками на зиму з часником

Як зробити Мариновані солодкі зелені помідори часточками на зиму з часником дуже смачні простий рецепт домашній.

Інгредієнти

3 кг зелених помідорів
1 морквина
5-6 зубчиків часнику
петрушка і парасольки кропу
запашний перець
3 л води
2 склянки цукру
3 ст л солі
3 год л оцтової есенції 70%

Мариновані солодкі зелені помідори часточками на зиму з часником покроковий рецепт

1. Зелені помідори нарізаю на часточки. Дрібні навпіл, середні на 4 частини, а великі на 8 частин. Морквину нарізаю на четвертинки і часник дольками.

2. В 700 гр банку кладу 3 горошини запашного перцю, 3 зубчики часнику, 5-6 шматочків моркви, парасолька кропу, гілочку петрушки і втрамбовую зелені помидоры.

3. Готую маринад. У 3 літри води додаю 2 склянки цукру, 3,5 ст л солі, 3 ч л 70% есенції і доводжу до кипения.

4. Заливаю маринадом банки і ставлю стерилізуватися, від моменту закипання відраховую 10 хвилин. Закочую і закутую до повного остывания.

Відео рецепт 👇