Томати вялені в олії на зиму в духовці

Томати вялені в олії на зиму в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

🔹Томати
🔹Сіль
🔹Суміш італійських трав
🔹Часник
🔹Оливкова або соняшникова олія

Томати вялені в олії на зиму в духовці покроковий рецепт

1. Помідори помити і розрізати на половинки/четвертинки (залежно від розміру). Викласти на деко, посолити, посипати щедро травами. Відправляємо в духовку з відчиненими дверцятами (можна засунути серветку) при 100° на 4-5 часов.
2. Коли помідори подвяляться, складаємо в банки і заливаємо олією. Якщо плануєте з’їсти найближчим часом, то можна залити холодным.
3. Якщо хочете зберігати довше, то додайте в баночку часник і залийте гарячим маслом. Дайте охолонути і приберіть в холодильник.