Сире варення з агрусу з апельсином на зиму

Сире варення з агрусу з апельсином на зиму простий рецепт 💚 Така заготовка на зиму збереже всю користь свіжих ягід і вийде дуже ароматною 😍

Інгредієнти

агрус — 1,5 кг.;
апельсини середні — 3 шт.
цукор — 1,8 кг.

Сире варення з агрусу з апельсином на зиму покроковий рецепт

1. Ягоди агрусу моєму, ножем або ножицями зрізаємо все хвостики; Апельсини трьом щіткою, ріжемо шматочками і прибираємо кісточки;
2. Агрус і апельсини перетворюємо у пюре блендером або прокручуємо через м’ясорубку; Фруктово-ягідну масу перемішуємо з цукром до його розчинення;
3. Розкладаємо «варення» в стерилізовані банки, щільно закручуємо кришками. Зберігаємо в холодильнике.