Зелена аджика на зиму з болгарського перцю і часнику без варіння

Зелена аджика на зиму з болгарського перцю і часнику без варіння по абхазьки простий рецепт в банках. Таку приправу добре додавати до різних овочевих та м’ясних страв, супів і просто намазати на шматочок чорного хліба.

Інгредієнти

🔸️ Часник – 3 головки
🔸️ Цибуля – 3 шт.
🔸️ Болгарський перець – 4 шт. (зеленого кольору)
🔸️ Гострий перець – 4 шт. (зеленого кольору, невеликого розміру)
🔸️ Петрушка – 1 пучок
🔸️ Можна додати кріп і базилік

Зелена аджика на зиму з болгарського перцю і часнику без варіння покроковий рецепт

1. Всі інгредієнти пропустити через мясорубку.
2. До цієї маси додати 1 ст. л. солі, 3 ст. л. цукру, 2/3 ч. л. оцтової есенції і 1 ст. рослинного масла.
3. Все добре перемішати і розкласти по банках. Зберігати в холодильнике.