Варення конфітюр з гострого перцю на зиму

Для любителів гостренького 🔥 Варення конфітюр з гострого перцю на зиму простий рецепт. Ароматна і дуже цікава добавка до салатів, бутербродів і брускетта.

Інгредієнти

Перець солодкий – 150 г
Перець гострий – 3-4 шт
Яблуко кисле – 1 шт
Цукор коричневий – 100 г
Лимонний сік – 50 мл

Варення конфітюр з гострого перцю на зиму покроковий рецепт

1. Перці і яблук пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо цукор і лимонний сок.

2. Доводимо до кипіння і готуємо на слабкому вогні 35-40 хвилин до легкого загустения.

3. Не забудьте надіти рукавички! У мене горять руки 😉.

Відео рецепт 👇