Мариновані помідори солоні без оцту на зиму в банках

Мариновані помідори солоні без оцту на зиму на 3 літрові банки простий рецепт. За Вашим численним проханням, після останніх сторіс, сьогодні я хочу поділитися з Вами, мої дорогі читачі, своїм старим і добрим рецептом засолювання помідорів БЕЗ ОЦТУ.

Інгредієнти

дивіться нижче

Мариновані помідори солоні без оцту на зиму в банках покроковий рецепт

1. В стерилізовані банки закладаю часточками часник, кріп з гілочками і парасольками, перець запашний горошком (іноді без нього), вимиті помідори з наколотой “попкою” і заливаю киплячої водой.

2. Накриваю стерилізованої кришкою і даю охолонути (щоб можна було взяти банку в руки). Потім воду зливаю (вимірюючи її). Потім наливаю чисту воду і варю розсіл: на літр води – 2 ст. ложки солі без гірки не повні або одну з гіркою. – 5 ст. ложок сахара.

3. На кожну 3-літрову банку кладу дві таблетки аспірину. Заливаю киплячим розсолом, закупорюю, перевертаю догори дном і закутую теплим пледом. Після остываниям перевертаю банки. Всі! Готово! Відправляю на зберігання в кладовку!