Мариновані помідори швидкого приготування цілі

Як зробити смачні Мариновані помідори швидкого приготування цілі рецепт простий. Для мене це самі смачні мариновані помідори. Ось правда. Не кислі, в міру солодкі, з м’яким, ледве відчутною остринкой, такі, що їх хочеться з’їсти ще і ще! Абсолютний баланс смаку. Рецептом зі мною люб’язно поділилася свекруха. Вона їх так готує вже кілька років, і всім, хто пробував, дуже подобається. Підготувати банки – помити, простерилізувати, кришки прокип’ятити. Помідори помити, покласти чисті трилітрові банки з часником і парасольками кропу.

Інгредієнти

Приготувати маринад:
5 л води
450 г цукру
150 г солі
1 ч. л. оцтової есенції.

Мариновані помідори швидкого приготування цілі покроковий рецепт

1. Воду закип’ятити з сіллю і цукром, залити помідори, дати їм постояти 10 минут.
2. Злити воду назад, знову довести до кипіння, влити оцет і залити помідори. Закрити крышками.
3. На наступний день вже можна їсти і мурчати від удовольствия.