Подчеревок варений з часником і спеціями

Як смачно зробити Подчеревок варений з часником і спеціями простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Грудинка або підчеревок – 800 р
Сіль – 20 г
Коріандр в зернах – 1/2 ч. л
Перець горошок 10 шт
Запашний перець – 4 шт
Лавровий лист
Часник – 3 зубчики
Суха аджика – ½ ч. л. (можна не додавати)
Червоний гострий перець за смаком

Подчеревок варений з часником і спеціями покроковий рецепт

1. Грудинку добре промити і обсушити. Подрібнити В ступці коріандр в зернах, перець горошок і запашний перець. Додати трохи солі, щоб легше було подрібнювати. Додати сіль, часник, суху аджику. Натерти м’ясо специями.

2. Зверху лавровий лист. Загорнути в харчову плівку (в кілька шарів). Щільно загорнути, щоб не було повітря. Залити водою. Готувати на низькій температурі. Коли вода закипить, зменшуємо вогонь. Варити 1.5 часа.

3. Після приготування дати повністю охолонути в каструлі. Обсушити паперовим рушником. Загорнути в пергаментний папір. Зберігати в морозильній камері. Приємного апетиту! Як вам такий спосіб приготування сала у власному соку?

Відео рецепт 👇