Квашені кавуни на зиму без оцту в банках мариновані простий рецепт. Вчора посолила кілька банок кавунів! І хочу з вами поділитися рецептом цієї закуски! Звичайно незвично, на любителя, але смачно!
Інгредієнти
Кавун
Листя вишні, смородини (за бажанням)
Розсіл
Вода – 1.5 літра
Сіль – 1 ст. л
Цукор – 2 ст. л
Лимонна кислота – 1 ч. л
Аспірин – 6 шт
Квашені кавуни на зиму без оцту в банках мариновані покроковий рецепт
1. Для розсолу кип’ятимо воду. Розчиняємо у воді сіль, цукор, лимонну кислоту. Банки стерилізуємо. Кавун миємо, чистимо верхній шар і ріжемо на кусочки.
2. На дно банки кладемо кілька листочків вишні і смородини, і укладаємо кавун. У банку кладемо аспірин (6 шт на 3х літрову банку) і заливаємо киплячим рассолом.
3. Закручуємо банки, перевертаємо догори дном до охолодження. Зберігати бажано в прохолодному місці (підвал).
Відео рецепт 👇