Корисне живе варення з фейхоа з цукром без варіння

Як смачно зробити Корисне живе варення з фейхоа з цукром без варіння на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Як приготувати корисне зелене варення з фейхоа, яке не потребує варіння Зараз самий розпал сезону фейхоа, тому я вирішив поділитися з вами одним із своїх найулюбленіших рецептів.
Я обожнюю ягоди фейхоа у вигляді варення – у нього дуже яскравий і незвичайний смак. А самі ягоди на смак солодкувато-кисленькі, з нотками ананаса і полуниці. За рахунок того, що це варення не проходить ніякої теплової обробки, воно зберігає всю корисність плодів фейхоа. Вперше це варення я спробував ще в дитинстві – і назавжди полюбив його за смак і простоту приготування. Дивіться самі.

Інгредієнти

• Фейхоа 1 кг
• Цукор 1 кг

Корисне живе варення з фейхоа з цукром без варіння покроковий рецепт

1. Плоди фейхоа попередньо мою і даю висохнути. Зрізаю «попки» і всі зіпсовані місця, все тому що зіпсовані плоди можуть значно скоротити термін зберігання готового варенья.

2. Фейхоа швидко темніє, тому краще не баритися. Зважую потрібну кількість ягід (я вирішив взяти 500 г замість 1 кг) і додаю стільки ж цукру. Якщо є час, можна залишити фейхоа з цукром на 2-3 години, щоб ягоди пустили сок.
3. Так їх буде легше пробивати блендером. Пробиваю ягоди з цукром заглибним блендером до однорідної консистенции.

4. Розливаю по заздалегідь стерилізованим банкам (це потрібно, щоб варення простояла довше), закриваю кришками і прибираю на зберігання в холодильник. Варення виходить неймовірно ароматним і вкусным.