Кабачки в ананасовому соку на зиму з цукром

Як зробити варення Кабачки в ананасовому соку на зиму з цукром простий рецепт.

Інгредієнти

2 кг кабачків
1 л ананасового соку
300 г цукру
1 чайна ложка з гіркою лимонної кислоти
ванілін на кінчику ножа

Кабачки в ананасовому соку на зиму з цукром покроковий рецепт

1. Кришки Закип’ятити. Банки Помити і простерилізувати можна зробити це в мікрохвильовці: поставити їх мокрими на 5 хвилин. Сік вилити у велику каструлю, додати Цукор, лимонку і ванілін, довести до кипения.

2. Кабачки нарізати кільцями, півкільцями, кубиками, як вам зручно. Частинами опускати в ананасовий сироп, варити 5 -7 хвилин в режимі кипіння. перекласти в банку , залити зверху соком і закатати банки.
3. Я люблю банки з закручуються кришками , це набагато простіше і швидше перевернути банки кришкою вниз і залишити остигати на ніч. Всі готово.

4. Взимку не відрізните від консервованих ананасів. У мене вийшло з цієї кількості 5 банок по 0,5 літра

Відео рецепт 👇