Гостра аджика з помідорів з хроном на зиму з варінням

Як смачно зробити Гостра аджика з помідорів з хроном на зиму з варінням у банках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. А ось і перший рецепт аджики від мого чоловіка, так, так, він сам перекручував всі овочі і закочував баночки🥫.

Інгредієнти

✔️Помідори – 5 кг.
✔️Морква – 1 кг
✔️Солодкий перець – 1 кг
✔️Часник – 8 гол.
✔️Хрін – 4 шт.
✔️Рослинна олія – 200 мл
✔️Сіль – 4 ст. л.
✔️Цукор – 3 ст. л.
✔️Мелена кориця – 1 ч. л.
✔️Перець горошок – 15 шт.
✔️Гвоздика – 15 шт.

Гостра аджика з помідорів з хроном на зиму з варінням покроковий рецепт

1. 🧄Часник дрібно порубати ножем, помідори з перцем подрібнити на м’ясорубці, так само пропустити корінь хрону і морковку.
2. Додати до неї сіль, цукор, корицю, перець горошок і гвоздику🧂. Ставимо варитися на плиту, після закипання варимо 30 хвилин⏰️.
3. Аджика готова, залишилося тільки розкласти її по банках, попередньо їх простерилізований і закатати👌. На зиму саме то🔥.