Мариновані огірки з цибулею і часником на зиму хрусткі

Наш улюблений рецепт. Добре зберігається в шафі. Як зробити Мариновані огірки з цибулею і часником на зиму хрусткі в 1 літрових банках простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Нам буде потрібно на 4 літрові банки:
Вода – 2 літри
Сіль – 2,5 ст. л.
Цукор – 4 ст. л.
Оцет 70% – 2 ст. л.
Ріпчаста цибуля – 4 шт.
Часник – 2 зубчики
Кріп парасольками (трохи)
Лист хрону (трохи)
Листя смородини, вишні

Мариновані огірки з цибулею і часником на зиму хрусткі покроковий рецепт

1. На дно стерилізованих банок викладаємо цибулю, часник, кріп, листя смородини і вишні. Щільно укладаємо огурцы.

2. Заливаємо окропом 2-3 способом, кожен раз на 8-10 хвилин. Востаннє заливаємо киплячим рассолом.

3. Щільно закриваємо кришкою, перевертаємо і вкриваємо, поки огірки не змінять колір. Відкриваємо і даємо повністю остыть.

Відео рецепт 👇