Грибна ікра з варених грибів з часником на зиму

Як смачно зробити Грибну ікру з варених грибів з часником на зиму найсмачніший рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Порекомендували мені тут нещодавно рецепт ікри грибний, смачною та перевіреною. І відразу після рекомендації я відчула, що кепські мої справи ((( Хоч вовком вий, сама не своя стала я, так сильно закортіло у мене п’яти👣 Побігла в ліс за грибами. Інакше вчинити не могла. Набрала грибів, накрутила ікри і ось тепер поспішаю поділитися цим рецептом з вами🤓

Інгредієнти

1,5 кг відварених грибів;
0,4 кг моркви;
0,4 кг цибулі;
3 ч. л. солі;
3 ч. л. цукру;
0,5 ч. л. меленого чорного перцю;
0,2 л. рослинного масла;
5 часточок часнику;
50 мл оцту.

Грибна ікра з варених грибів з часником на зиму покроковий рецепт

1. Цибулю і моркву обсмажуємо на олії до красивого золотистого кольору. Гриби відварюємо. З’єднуємо всі і пропускаємо це пишність через м’ясорубку або бзякаем блендером на низьких обертах, щоб залишалися шматочки, як після мясорубки.
2. Завантажуємо цю суміш у каструлю (бажано з товстим дном), додаємо сіль, цукор, перець і тушкуємо на повільному вогні ~40 хвилин, помішуючи. Далі додаємо пропущений через прес часник і уксус.
3. Тушкуємо ще хвилин 20-30 і потім готову ікру гарячої розкладаємо у стерильні банки. Закатуємо і перевертаємо догори дном. ⠀ Далі відправляємо на хранение.