Лук маринований швидкий за 5 хвилин в оцті

Як зробити Лук маринований швидкий за 5 хвилин в оцті рецепт простий 🔥 Ідеальному підійде до святкового столу, до салатів, закусочкам, м’яса, риби, шашлику, оселедчик з картоплею! На все про все 10 хвилин часу, почистити, порізати, залити, залишається тільки настояти 10-15 хвилин і можна подавати!

Інгредієнти

3-4 середні цибулини ⠀
500 мл кип’яченої води, холодної⠀
3-4 ч. л оцту 70% (або 9% 6 ст. л)⠀
2 ст. л цукру⠀
2 ст. л солі⠀
2 ст. л соняшникової олії

Лук маринований швидкий за 5 хвилин в оцті покроковий рецепт

1. Цибулю порізати. Приготувати розсіл-у воді кімнатної температури змішати цукор, сіль, оцет, олію і залити цибулька!

2. Настояти цибулю хоча б 10-15 хв і можна подавати до столу!

3. Дуже смачно! Чоловіки так взагалі в захваті!

Відео рецепт 👇