Заготівля щавлю на зиму в банках в домашніх умовах простий рецепт. На мій погляд – це самий простий і економічний спосіб запасти на зиму щавель, щоб потім можна було легко приготувати зелений борщ. Заморожування – теж справа хороша, але в морозилці щавель зберігається в натуральну величину і займає багато місця 😊
Інгредієнти
щавель
окріп
Заготівля щавлю на зиму в банках в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Зібраний щавель промиваємо , даємо трохи обсохнути на рушник, і крупно нарезаем.
2. Далі добре його утрамбовуємо в стерилізовані банки, заливаємо крутим окропом, випускаємо повітря і додаємо ще воды.
3. Закриваємо кришками, ставимо банки догори дном і закутуємо. На наступний день щавель готов.
Відео рецепт 👇