Як зробити смачне яблучне пюре зі згущеним молоком на зиму рецепт простий. Я абсолютно спокійно ставлюся до яблук. Можу з’їсти одне два і досить. А тут, коли на тебе впав такий урожай, то доводиться пристроювати яблука 🍎 Пироги у великих кількостях до хорошого не приведуть 🙄🐷😁доводиться шукати ще варіанти. Ділюся рецептом яблучного пюре. В ньому є один секретний інгредієнт, який робить його супер ніжним і смачним. Отже, записуйте:
Інгредієнти
Яблука 5 кг (витрата виходить десь 3 л на сік і 2 л пюре)
Згущене молоко 100 гр
Цукор 200 гр
Яблучне пюре зі згущеним молоком на зиму покроковий рецепт
1. Яблука пропустити через соковижималку. Отриманий сік з м’якоттю поцедить через сито. Сік відкласти. В отримане пюре додати цукор і варити близько 10 мин.
2. Додати згущене молоко, перемішати і варити ще 5-7 хв. Готове пюре розкласти по банках і закрити кришкою. Зберігати в холодильнике.
3. Поцеженный сік можна заготовити на зиму: для цього додасть в нього близько 500 гр. цукру (орієнтуйтеся по солодощі яблук), довести до кипіння і варити близько 3-5 хв на повільному вогні. Також розлити по стерильними банкам і закупорить.