Царське варення з абрикосів з мигдалем на зиму без кісточок

Сьогодні приготуємо царської варення. Царський варення з абрикосів з мигдалем на зиму без кісточок простий рецепт.

Інгредієнти

Абрикоси -2 кг
Цукор -1,100 кг
-100 гр Мигдаль

Царське варення з абрикосів з мигдалем на зиму без кісточок покроковий рецепт

1. Абрикоси добре промити, видалити кісточку. Засипати цукром, залишити при кімнатній температурі щоб абрикоси дали сік. Ставимо на вогонь на середній та з моменту закипання варимо рівно 5 хвилин, знімаємо пінку. Потім даємо варенню повністю охолонути, коли варення охолоне виймаємо всі абрикосы.

2. Сироп уварюють у мене пішло приблизно 12 хвилин на сильному вогні. Дивіться щоб не підгоріло. Додаємо абрикоси в уварений сироп і мигдаль Мигдаль я попередньо залила окропом на 10 хвилин добре промила і просушити (Оболонку у мигдалю можна зняти ).

3. З моменту закипання варимо 3-4 хвилинки знімаючи піну, абрикоси не перемішувати щоб вони не перетворилися на кашу так злегка ложкою поправляем.

4. Розливаємо варення в чисті банки і закручиваем.

Відео рецепт 👇