Лечо з гострим перцем, морквою, помідорами і часником простий рецепт домашній.
Інгредієнти
Болгарський перець-5 кг.
Помідори-3 кг
Морква-0,5 кг
Часник-200 гр.
Гострий перець-2 шт.
Сіль (кам’яна)-100 гр.
Рослинне масло-300 мл
Оцет-100 мл 9%
Цукор -200 гр.
Чорний перець-1 ч. л.
Лечо з гострим перцем, морквою, помідорами і часником покроковий рецепт
1. Помідори, часник, гострий перець пропускаємо через мясорубку.
2. Болгарський перець нарізаємо на чотири частини. Томати доводимо до кипіння, додаємо все інше і кип’ятимо 40 минут.
3. Розкладаємо по стерильним банкам, закриваємо і перевернувши закутуємо ковдрою, до повного остывания.
Відео рецепт 👇