Лечо з гострим перцем, морквою, помідорами і часником

Лечо з гострим перцем, морквою, помідорами і часником простий рецепт домашній.

Інгредієнти

Болгарський перець-5 кг.
Помідори-3 кг
Морква-0,5 кг
Часник-200 гр.
Гострий перець-2 шт.
Сіль (кам’яна)-100 гр.
Рослинне масло-300 мл
Оцет-100 мл 9%
Цукор -200 гр.
Чорний перець-1 ч. л.

Лечо з гострим перцем, морквою, помідорами і часником покроковий рецепт

1. Помідори, часник, гострий перець пропускаємо через мясорубку.

2. Болгарський перець нарізаємо на чотири частини. Томати доводимо до кипіння, додаємо все інше і кип’ятимо 40 минут.

3. Розкладаємо по стерильним банкам, закриваємо і перевернувши закутуємо ковдрою, до повного остывания.

Відео рецепт 👇