Заготівля розсольнику з перловкою, свіжими огірками на зиму в банках

найсмачніший розсольник на зиму зі свіжими огірками і перловкою. Заготівля розсольнику з перловкою, свіжими огірками на зиму в банках простий рецепт.

Інгредієнти

Вихід – 6 літрів

1.5 кг помідор
0.5 л води
2 ст. л солі
4 ст. л цукру
0.5 ст ростить.масла
3 кг свіжих огірків
1 кг цибулі
1 кг моркви
500 гр перловки
0.5 ст 9% оцту

Заготівля розсольнику з перловкою, свіжими огірками на зиму в банках покроковий рецепт

1. Помідори подрібнити, вилити в каструлю (7-8 д потрібна). Додати сіль, цукор, олія, перемешать.

2. Огірки порізати кубиком або (натерти на тертці) цибулю порізати, моркву натерти на середній тертці, перловку промити і додати до помидорам.

3. Накрити кришкою і варити з моменту закипання 40 хвилин. Влити оцет і варити ще 10 минут.

4. Перекласти в стерилізовані банки, закатати і укутати до повного охолодження. Приємних Вам заготовок!

Відео рецепт 👇