Квашена капуста з медом і сіллю в банку швидкого приготування

Як смачно зробити Квашена капуста з медом і сіллю в банку швидкого приготування простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цю капусту привозила до сюзерену в студію моя колега – пригощала. Ми їли всім колективом і всі були просто в захваті! Всі записали рецепт! Хочу і з вами поділитися ним! Капуста виходить неймовірно ніжна, така смачна! І робити дуже просто! Сподіваюся, рецепт вам теж сподобається і спробуєте приготувати.

Інгредієнти

Капуста
Моркву

Розсіл:
На 1 л води – 1,5 ст. л солі.

1,5 ст. л меду

Квашена капуста з медом і сіллю в банку швидкого приготування покроковий рецепт

1. Спочатку варимо розсіл: На 1 л води – 1,5 ст. л солі. Довести до кипіння і охолодити до теплого Додати 1,5 ст. л меду і розвішати, щоб розчинився. Залишити, щоб повністю встиг. Капусту нашаткувати. За бажанням додати моркви. Щільно утрамбувати в той посуд, в якій ви квасите.

2. У мене банки. До речі, на 2 банки 3 л і 1,5 л у мене пішла подвійна порція розсолу) Залити розсолом, прикрити і залишити на столі на 1,5-2,5 дні. В залежності від температури на вашій кухні! Чим тепліше, тим швидше кваситься капуста.

3. Тому через добу пробуйте! І обов’язково випускайте гази, що утворюються з допомогою палички для суші або т. п (тільки не металевим предметом). Готову капусту обов’язково поставити в холодильник. Подавати з запашним маслом і лучком.

Відео рецепт 👇