Томати зелені мариновані на зиму в банках з перцем

Зібрали урожай помідорів? Куди подіти зелені? Приготуйте гостреньку закуску 🌶 Томати зелені мариновані на зиму в банках з перцем простий рецепт.

Інгредієнти

дрібні зелені томати
гострий перець 1-2 шт на банку 0,720 мл 5-6 шт перцю горошком і зелень петрушки і кінзи за смаком

На маринад 1 л води
Цукор – 100 г
Сіль – 30 г
Оцет 9% – 50 мл

Томати зелені мариновані на зиму в банках з перцем покроковий рецепт

1. Складаємо в банку дрібні зелені томати. Додаємо гострий перець 1-2 шт на банку 0,720 мл 5-6 шт перцю горошком і зелень петрушки і кінзи за вкусу.
2. Заливаємо окропом і даємо постояти 10 хвилин. Зливаємо воду і готуємо з неї маринад: Маринад.
3. Доводимо до кипіння і заливаємо в банки. Прикривають кришками і стерилізуємо 10 – 15 минут.
4. Закатуємо, перевертаємо догори дном і під ковдру до повного охолодження. Ми вже попробовали.