Маринований перець фарширований капустою на зиму

Маринований перець фарширований капустою на зиму в банках простий рецепт.

Інгредієнти

✅капуста, 400 гр (пол середнього качана)
✅перець 15-17 штук
Для маринаду:
✅вода 1 літр
✅сіль 1,5 ч. л.
✅цукор 0.5 склянки.
✅Оцет 9% -125 мл
✅лавровий лист 2 ,3 шт.
✅запашний перець горошком.

Маринований перець фарширований капустою на зиму покроковий рецепт

1. дрібно Нарізати або натерти на тертці капусту, трохи посолити і трохи потиснути її з сіллю. Перець помити і очистити від кісточок. Далі починаємо перець капустой.

2. Тепер починаємо готувати розсіл. У воду додаємо цукор, лавровий лист, перець, сіль, вкінець уксус.

3. Перчик розкласти по банках щільно! Заливаємо в банки з перцем наш розсіл. Закриваємо кришкою або закатуємо. Зберігати в прохолодному месте.

Відео рецепт 👇