Капуста з морквою маринована в банку

Як смачно зробити Капуста з морквою маринована в банку простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Маринована капуста. Готова буде на наступний день і вийде з першого разу. Просто, швидко і дуже смачно

Інгредієнти

✅Капуста – 2 кг чистої ваги)
✅Морква – 2 шт.
✅Часник – 6-7 зубчиків

Розсіл:
✅Окріп! – 1 літр
✅Сіль – 2 ст. л.(з невеликою гіркою)
✅Цукор – 60 г
✅Оцет яблучний – 100 мл
✅Рослинне масло – 100 мл

Капуста з морквою маринована в банку покроковий рецепт

1. Нарізаємо тонко капусту, моркву натираємо на тертці. Все перемішуємо, трохи приминаем капусту з морквою і додаємо чеснок.

2. Готуємо розсіл: В крутий окріп додаємо сіль, цукор, олія, оцет і перемішуємо до розчинення інгредієнтів. Заливаємо гарячий розсіл на капусту. Як охолоне перекладаємо в банку і прибираємо в холодильник.

3. На наступний день капуста готова,а через 2-3 дні вона ще смачніше. Приємного приготування вам

Відео рецепт 👇