Коричневе масло

Як приготувати коричневе олія.

Інгредієнти

вершкове олію

Коричневе масло покроковий рецепт

1. Покладіть нарізане шматочками вершкове масло в сотейник з товстим дном і поставте на середній вогонь. Коли масло запіниться, почніть постійно помішувати його силіконової лопаткою або дерев’яною ложкою, щоб тверді молочні частинки не сгорели.
2. Як тільки ви помітите, що тверді частинки осаду почали темніти і відчуєте горіховий аромат, зніміть каструлю з вогню, але не припиняйте размешивать:
3. протягом 30 секунд залишкове тепло каструлі доведе масло до потрібної міри темно-золотого, злегка коричневого кольору. Одразу налити масло в заздалегідь підготовлену миску, щоб зупинити процес готування. Остудить.