Заправка для борщу на зиму з помідорів, капусти, буряків і перцю

Закочує борщ на зиму 🔥 Заправка для борщу на зиму з помідорів, капусти, буряків і перцю в банках простий рецепт. Мама моя кожен рік закочує такі баночки і як же вони виручають! Бульйон з картоплею зварив, баночку додав і все 🔥 смачний Борщ готовий.

Інгредієнти

✅ 3 кг помідорів
✅ 1 кг цибулі
✅ 1 кг моркви
✅ 2 кг капусти
✅ 3-4 шт великої буряків
✅ 1 кг перцю
✅ 2 ст л солі
✅ 2 ст л цукру
✅ лавровий лист
✅ перець горошком
✅ рослинна олія 350 мл
✅ 1 ст л 70% оцту

Заправка для борщу на зиму з помідорів, капусти, буряків і перцю покроковий рецепт

1. Помідори пробити блендером. Овочі натерти на крупній тертці. Я скористалася кухонним комбайном.

2. З’єднати всі інгредієнти, крім оцту у великій каструлі і гасити 1,5 години. В кінці додати уксус.

3. Промити 0,5 банки, простерилізувати в духовці 15 хвилин при 200′. Охолоджені банки наповнити заправкою і закатать.

4. Вийде 15 півлітрових банок.

Відео рецепт 👇