Кабачки з рисом, цибулею, перцем і помідорами на зиму

Як зробити Кабачки з рисом, цибулею, перцем і помідорами на зиму в банках пальчики оближеш простий рецепт. Такі салати, з додаванням рису, квасолі або навіть гречки дуже виручає взимку. Можна відкрити баночку, підігріти і використовувати як гарнір 👍 А можна просто вприкуску з хлібом) кабачки Салат з рисом на зиму пальчики оближеш.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 77/1/3/10

Кабачки – 1,5 кг
Цибуля – 1 кг
Болгарський перець – 1 кг
Морква – 1 кг
Помідори – 1 кг
Часник – 2 головки
Рис – 250 г
Сіль – 4 ст. л
Цукор – 100 г
Раст. олія – 200 мл
Оцтова эсенция 70% – 1 ч. л
Гострий перець за бажанням (у мене без нього)

Кабачки з рисом, цибулею, перцем і помідорами на зиму покроковий рецепт

1. Кабачки нарізати кубиками. Старі кабачки почистити від шкірки і насіння. Цибулю нарізати півкільцями. Перець соломкою. Помідори часточками. Моркву натерти на крупній терке.

2. Часник дрібно нарізати. Все скласти у велику ємність, в якій будете варити, додати сіль, цукор і масло. Коли овочі закиплять всипати промитий рис. Рис можна будь (круглий, довгий, пропарений, не пропарений).

3. Варити, помішуючи 1 годину. Коли все буде готове, влити есенцію. Гарячий салат розкласти по стерилізованим банкам і закатать.

4. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇