Як приготувати заморожені фаршировані перці на зиму

Як приготувати заморожені фаршировані перці на зиму готові рецепт простий. Якщо ви бачите це відео залиште в коментарях будь коментар. Рецепт заморожених фаршированих перців на зиму, які можна зберігати від 3 до 6 місяців.

Інгредієнти

болгарський Перець 16 шт
Фарш 1 кг
Цибуля ріпчаста 2 шт середнього розміру
Морква 1 шт велика
Рис відварений до напівготовності 1 ст.
Спеції і сіль за смаком

Як приготувати заморожені фаршировані перці на зиму покроковий рецепт

1. Рис відварюємо у великій кількості води до напівготовності. Овочі обсмажуємо до м’якості. Перець вимити,очистити від насіння. Опустити в киплячу воду на 5-7 минут.

2. У фарш додати овочі, рис, спеції і сіль. За бажанням можна додати зелень. Фарш добре перемішуємо. Щільно наповнюємо перці приготовленої начинкой.

3. Перець заморожуємо і розкладаємо по пакетах. Залишилося дочекатися слушної нагоди, щоб їх приготувати. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇