Вишневе варення без кісточок на зиму з волоським горіхом

Вишневе варення без кісточок на зиму з волоським горіхом простий рецепт.

Інгредієнти

🍒 Вишня – 1 кг
🧂 Цукор – 750 гр.
🍋 Лайм – 1 шт.
🌱 Волоський горіх – 80 гр.

Вишневе варення без кісточок на зиму з волоським горіхом покроковий рецепт

1. Вишню промийте і переберіть від зіпсованих ягід. Видаліть кісточки. Покладіть вишню в каструлю з товстим дном, засипте цукром, перемішайте і залиште на кілька часов.

2. Волоські горіхи злегка порубаєте. Варення поставте на вогонь і доведіть до кипіння, вогонь злегка зменшіть. Знімайте піну, яка буде утворюватися на поверхні. Варіть варення на середньому вогні близько 20 минут.

3. Потім всипте горіхи і варіть ще 5 хвилин. Вичавіть сік лайма, варіть ще хвилину і зніміть з вогню. Варення розкладіть в чисті банки і повністю остудите.

Відео рецепт 👇